TOP

TRENDER FRÅN LANA GROSSA

FILATI LANA GROSSA representerar tidlöst vackert mode för stickning och virkning med ull och garn av högsta kvalitet. LANA GROSSAs starka engagemang och blick för innovationer i både material och design kommer att begeistra er, som det gör oss, säsong efter säsong!

Detta motto har gjort LANA GROSSA till en av de främsta specialisterna i garn världen över. LANA GROSSA står för förstklassig kvalitet samt likaså kreativ design.

FILATI.se erbjuder hela LANA GROSSA's produktsortimentet!

Lana Grossa

FILATI FASHION MAGAZINE

FILATIs serie Trendfashion-Magazine från LANA GROSSA presenterar det senaste modet i stickning - direkt från catwalken och med en aktuell tolkning för dig. För barn hittar du attraktiva och praktiska idéer för stickningsmodeller skräddarsydda för barns behov. Ett stort antal broschyrer på specifika teman finns också till erbjudande.

FILATI

NYTÄNKANDE | MODERNT | FUNKTIONELLT

LANA GROSSA står för förstklassig kvalitet och likaså kreativ design. Från fantasifulla garn i innovativa material till klassisk sockull, så innehåller produktsortimentet allt inom nuvarande trender. Varje garn har sitt eget statement, sin egen struktur, ett modernt utseende eller en unik funktionalitet. Det är därför LANA GROSSA enbart producerar sina garn i de ledande italienska garnspinnerierna.

Alla LANA GROSSA Kollektioner, FILATI Fashion Magazine, LANA GROSSA's stickor och virknålar, UNION KNOPF Knappar, Jim Knopf, Budke, väskhandtag, dekorationer och övriga accessoirer (Lana Grossa, Prym) finns online på FILATI.se och kan beställas snabbt!

Lana Grossa FILATI

UNION KNOPF knappar övertygar med sofistikerad form och design. Finns tillgängliga i flera aktuella färger

Union Knopf

HÅLLBARHET | MÄNNISKA OCH MILJÖ

Som tillverkare och leverantör av ull och garn har FILATI | LANA GROSSA en uttalad prioritering av miljö och hållbarhet. Därför är inte bara vissa garner GOTS certifierade, utan LANA GROSSA som företag också klarat detta test framgångsrikt.

Djurvälfärd och djurskydd är en viktig och central del för LANA GROSSA. Råmaterialen erhålls företrädesvis från regioner i vilka klimatiska skäl orsaken till mulesing inte existerar. Många LANA GROSSA-garn som Cool Wool, Bingo, Meilenweit och många fler, för vilka Australien är ett oundvikligt ursprungsland, är också mulesing-fria.

Här hittar du en översikt över de naturliga material som används i garn, över materialets ursprungsländer och över produktionsplatser:
Vår / Sommargarn 2021
Höst / Vintergarn 2020/21